Hoofdgerechten
60'
1
ingrediƫnten
- 1 Abinda spinazie-geitenkaas
- 20 gr gedroogde shitake
- 2 el arachideolie
- 2 teentjes look
- 2 cm verse gember
- 4 el strong tamari
- 400 gr wilde spinazie
- 2 el geroosterde sesamolie
Spinazie-geitenkaas met een salade van wilde spinazie met shiitake
voorbereiding
bereiding
- Week de shitake 30 min in warm water en laat ze uitlekken.
- Verhit de wok en fruit de gember en de knoflook.
- Voeg de shitake toe. Roer de tamari erdoor en voeg dan in porties de spinazie toe. Bak niet te lang, laat de spinazie alleen maar slinken.
- Breng op smaak met peper, zout en geroosterde sesamolie.
- Doe de spinazie-geitenkaasburgers circa 10– 15 min onder de grill en draai regelmatig om.
- Serveer samen.