Falafel-slarolletjes
Hoofdgerechten 30'   clock 4   people

ingrediƫnten

  • 2 pakjes Abinda falafel
  • Plantaardige olie om in de bakken
  • 1 avocado (ca 250g)
  • 1tl citroensap
  • 150g Abinda mayonaise
  • ½ grof gehakte ui
  • 1 grof gehakte tomaat
  • 8 slablaadjes – gescheurd
  • 4 grote pitabroodjes
Falafel-slarolletjes
 

Falafel-slarolletjes

voorbereiding

bereiding

  1. Verhit de olie in een koekenpan en bak de falafels tot ze rondom bruin zijn.  Laat ze uitlekken op keukenpapier.
  2. Prak de avocado met het citroensap en de mayonaise in een kommetje. Doe de ui en de tomaat erbij en meng alles goed.
  3. Verdeel de sla en het avocadomengsel over de pitabroodjes, leg de falafels erop. Rol de pitabroodjes om de vulling.