Gevulde tomaten met seitan mignon
Hoofdgerechten 15-20'   clock 4   people

ingrediƫnten

  • 1 pakje Abinda seitan mignon
  • Tomaten
  • Rijst
  • 1 fijngesnipperde ui
  • Gember of kerrie
  • Peterselie
  • Tamari
  • Paprika
  • Zout
  • Zonnebloem of olijfolie
Gevulde tomaten met seitan mignon
 

Gevulde tomaten met seitan mignon

voorbereiding

bereiding

  1. Snijd de seitan mignon in kleine stukjes en bak ze in wat olie.  Meng deze met de gekookte rijst.
  2. Voeg een mespuntje gember of kerrie en een gesnipperde ui toe.
  3. Breng op smaak met peterselie, tamari, paprika en zout.
  4. Vul de tomaten met dit mengsel.
  5. Leg ze in een vuurvaste schotel en besprenkel ze met wat zonnebloem-of olijfolie.
  6. Zet de schaal 40 min afgedekt in een voorverwarmde oven.