voorbereiding
Halveer de paprika’s. Verwijder de zaadjes. Doe er een goede scheut olijfolie over en zet 15 min in een voorverwarmde oven op 175°C.
bereiding
- Spoel de kikkererwten en wrijf ze kort droogtussen een schone keukenhanddoek. Verwijder de losgekomen velletjes. Doe ze in een kom met een een goede scheut olijfolie, zout, 1 eeltlepel amandelmeel (optioneel voor extra crunch)paprika, komijn, curry en korianderpoeder. Meng goed en zet ze samen met de paprika in de oven.
- Ondertussen giet je warm water over de couscous met de bouillon en laat de couscous opzwellen.
- Vermeng de de hazelnootpaté met de couscous en 3 stengels fijngesneden bieslook.
- Haal de paprika’s uit de oven en vul ze met de couscousmix. Zet ze terug in de oven voor 10 min.
- Serveer met de kikkererwten en peterselie.