Hoofdgerechten
20'
4
ingrediënten
- Quinoa voor 4 pers
- 1 groene courgette in reepjes
- 1 gele courgette in schijfjes
- 1 ui fijngesneden
- 150 g champignons in schijfjes
- 1 rode puntpaprika in reepjes
- Olijfolie
- Provençaalse kruidenmix
- Peper en zout
- Rozemarijn
- Sugarsnaps
- 1 tray Abinda La Mamma burger
- 1 teentje look
- Basilicum
Provençaalse quinoasalade met La Mamma burger
voorbereiding
bereiding
- Fruit de ui lichtjesbruin in olijfolie met een snuifje zout en een teentje geperste look.
- Voeg na enkele minuten de gesneden groeten toe (courgette, champignons, puntpaprika) en Provençaalse kruiden.
- Roerbak de groenten tot ze beetgaar zijn.
- Kook de quinoa volgens de voorschriften gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Gril de burgers samen met de sugarsnaps, een snuifje zout en rozemarijn in olijfolie.
- Serveer de quinoa met de geroerbakte groenten, burger en sugarsnaps.
- Werk af met basilicum en extra peper.