Spinazie-geitenkaas met een salade van wilde spinazie met shiitake
Hoofdgerechten 60'   clock 1   people

ingrediƫnten

  • 1 Abinda spinazie-geitenkaas
  • 20 gr gedroogde shitake                                                                                                                            
  • 2 el arachideolie
  • 2 teentjes look
  • 2 cm verse gember
  • 4 el strong tamari
  • 400 gr wilde spinazie
  • 2 el geroosterde sesamolie
Spinazie-geitenkaas met een salade van wilde spinazie met shiitake
 

Spinazie-geitenkaas met een salade van wilde spinazie met shiitake

voorbereiding

bereiding

  1. Week de shitake 30 min in warm water en laat ze uitlekken. 
  2. Verhit de wok en fruit de gember en de knoflook. 
  3. Voeg de shitake toe. Roer de tamari erdoor en voeg dan in porties de spinazie toe. Bak niet te lang, laat de spinazie alleen maar slinken. 
  4. Breng op smaak met peper, zout en geroosterde sesamolie.
  5. Doe de spinazie-geitenkaasburgers  circa 10– 15 min onder de grill en draai regelmatig om.
  6. Serveer samen.